Verlengde garantie

Verlengde garantie voor uw Hyundai:

Hyundai Verlengde Garantie

Uw Hyundai blinkt uit door zijn uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Niet voor niets bieden wij drie jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Met de Hyundai Verlengde Garantie bent u nog eens extra verzekerd van onbezorgd rijplezier. Want hoe goed uw auto en het onderhoud door de Hyundai Erkend Reparateur ook zijn, een technisch mankement is nooit helemaal uit te sluiten.

Gratis, snel en vakkundig

Met Hyundai Verlengde Garantie bent u ervan verzekerd dat een mankement gratis, snel en vakkundig wordt verholpen. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend. Uiteraard dient uw Hyundai ook volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

Garantieperioden

Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. U kunt de Hyundai Verlengde Garantie uiterlijk één maand voor de afloop van de fabrieksgarantie afsluiten. Uiteraard kunt u ook direct bij de aanschaf van een nieuwe Hyundai kiezen voor het afsluiten van Hyundai Verlengde Garantie.

Mobiliteitsgarantie

Ook heeft u met Hyundai Verlengde Garantie recht op Hyundai Mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u bij pech onderweg contact op kunt nemen met Hyundai Mobiliteitsservice, die ervoor zorgt dat u alsnog veilig en zo snel mogelijk op uw plaats van bestemming komt. Een team van deskundige adviseurs staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking.

De voordelen van Hyundai Verlengde Garantie:

• Geen onverwachte reparatiekosten
• Recht op Hyundai Mobiliteitsgarantie in binnen- en buitenland
• Geen eigen risico
• Overdraagbaar bij verkoop van uw auto
• Eenmalig vast bedrag bij afsluiten
• Gebruik van originele Hyundai onderdelen bij reparaties