Hyundai Santa Fe

De nieuwe Hyundai Santa Fe is beschikbaar !

Opvallend in alles

De Hyundai Santa Fe is een krachtige, elegante SUV met toonaangevende ruimte en veiligheidsvoorzieningen. Het uiterlijk is stoer, atletisch en gedurfd. Bijzonder is zijn krachtige voorzijde met de Cascade-grille en de opvallende twin-koplampen met LED-dagrijverlichting.

Overzichtelijk motorenaanbod

Er is keuze uit drie dynamische motoren: twee diesels en een benzinemotor. Ze voldoen elk aan de nieuwe emissienorm Euro 6C en verbruiken minder brandstof dankzij verbeterde verbranding en minimale frictie in de aandrijflijn.

2.4 GDIBenzinemotor

De Theta II 2.4-benzinemotor levert 136 kW (185 pk) vermogen, 238 Nm koppel en is leverbaar met een 6-trapsautomaat en vierwielaandrijving.

De rustgevende technologie van een hightech SUV

De nieuwe Santa Fe is voorzien van talloze innovatieve technologieën die helpen stress te voorkomen tijdens de rit. Deze zogenoemde Calm Tech helpt om van de Santa Fe een comfortzone te maken voor alle inzittenden. Het verbetert niet alleen de wegligging, het kijkt ook uit voor andere weggebruikers en zorgt er zelfs voor dat inzittenden de auto niet verlaten voordat dat veilig kan. De Calm Tech-systemen werken op de achtergrond om stress te beperken, zodat je niet uit je comfortzone hoeft te komen.

Hyundai SmartSense

Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde assistentiesystemen, biedt de nieuwe Santa Fe het nieuwste op het gebied van actieve veiligheid – van automatisch remmen om een aanrijding te voorkomen met een voertuig of een voetganger, tot assistentie om de auto op de snelweg in de rijstrook te houden. Het systeem monitort de dode hoek voor eventuele verscholen voertuigen en waarschuwt als er mogelijke gevaren op de loer liggen tijdens het rijden – om je extra veiligheid en gemoedsrust te geven.

Meer informatie over de Santa Fe kunt u vinden op de website van Hyundai