KONA

Beleef de wereld van de KONA.

Het voelt goed om de wereld naar je hand te zetten in plaats van andersom. Bepaal zelf wat bij je past en omarm je eigen stijl. Dat is jouw vrijheid.Net als de Hyundai KONA – een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Deze compacte SUV verdient het om nader bekeken te worden.

De Hyundai KONA is ontworpen om gezien te worden – zelfverzekerd en uniek – en om je hartslag op te jagen. Het brutale design is een blikvanger, met fraaie vormen, ranke LED-verlichting en unieke details die het krachtige SUV-DNA van Hyundai accentueren. Ook de aandacht voor detail maakt de Hyundai KONA zo speciaal. Ontdek het uitzonderlijke comfort en de hoogwaardige materialen die je een aangenaam, verfijnd gevoel geven. De keuze uit vier kleurthema’s biedt jou de mogelijkheid het interieur helemaal naar je eigen smaak aan te passen. Geen saaie dashboards meer!

De Hyundai KONA biedt je een krachtige en uiterst efficiënte turbobenzinemotor. De gedownsizede turbobenzinemotor 1.0 T-GDI met 88 kW (120 pk) is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en alleen met voorwielaandrijving leverbaar.

De Hyundai KONA is tevens leverbaar met het inschakelbare All Wheel Drive-systeem voor optimale prestaties op het gebied van grip en wegligging. De vierwielaandrijving maakt rijden op gladde ondergrond en op onverharde landwegen veel veiliger en plezieriger. Het Advanced Traction Cornering Control-systeem verbetert de wendbaarheid en de stabiliteit. ATCC verdeelt het koppel actief over de wielen tijdens acceleratie op bochtige trajecten. Dat vertaalt zich in een aangenaam opwindende rijdynamiek – want het gaat er niet alleen om dat je je bestemming bereikt, maar ook hoe je je onderweg voelt.

Geenjaar Automotive b.v.
Hallenweg 2
2316 JW Leiden
071-522 55 75